20.4.2014

Easter

Nyt on viimeset pari päivää tullut vietettyä mökillä rentoutuen perheen kanssa. Tuntuu, että tää koko loma on ollut kaikin puolin täydellinen. Ilma on ollut lämmin ja aurinko paistanut siniseltä taivaalta heti aamusta. Perjantaina nähtiin kaverin kanssa pitkästä aikaa täällä mökillä ja käytiin saunomassa ja uskallettin jopa käydä joessa uimassa (ennemminkin dippaamassa ittemme nopeesti ja äkkiä pois).

20140418_184010_Janine

Lauantai aamuna huomasin, että mun nimi ja tiedot on lähtenyt Aspectin sivuilta, mikä tarkoittaa sitä, että mulla on perhe ja tiedot tulee luultavasti heti loman jälkeen tiistaina! Nyt vaan odotan täällä malttamattona loman loppumista ja vilkuilen sähköpostia vähän väliä. Kyllä se mieli siitä nopeesti nousi, kun on pitkään katsonut kaikkien muiden tietojen katoamista vastaanottavan järjestön sivulta.

20140420_153104

Enää huominen päivä ja sitten takaisin kouluun. Tällä kertaa se ei tunnu niin kauheelta kuin yleensä. Koulua on enää todellä vähän ennen kesälomaa ja tuntuu hullulta mihin tää kaikki aika katoaa. Mutta ensi viikolla voitte siis jo valmistautua otsikkoon SIJOITUSTIEDOT, jonka tulen kirjoittamaan mitä luultavimmin heti niiden saavuttua.


Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti